Wij zijn zeer gesteld op onze relaties en gaan daarom zorgvuldig om met uw gegevens. Deze gegevens gebruiken we uitsluitend voor onze dienstverlening aan u. We zullen nooit zonder uw toestemming gegevens aan derden verstrekken.

Welke gegevens?

Wij verwerken de gegevens die u op de website ingeeft bij het invullen van een terugbelverzoek of het telefonisch of per email aanvragen van een training. Het gaat om:

  • Bedrijfsnaam
  • Naam contactpersoon
  • NAW-gegevens bedrijf
  • Telefoonnummer(s) bedrijf en/of contactpersoon
  • Facturatiegegevens
  • Namen, geboortedata, emailadressen deelnemers

Website

Wij gebruiken Google Analytics om de website te optimaliseren en dus uw gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Google Analytics verzamelt hiervoor algemene gebruikersstatistieken.

Ons doel, uw rechten

Wij gebruiken de gegevens om onze overeenkomst voor te bereiden en uit te kunnen voeren en/of om certificaten op te maken. U kunt deze gegevens inzien, wijzigen, overdragen en laten verwijderen als u dat wilt. Stuur ons daarvoor een mail: administratie@heightsafetyexpert.com. U bent natuurlijk niet verplicht om ons uw gegevens te overhandigen. Het zou kunnen dat wij, bij gedeeltelijke of gehele onthouding van de benodigde gegevens, u onze dienstverlening niet (geheel) kunnen bieden.

Cookies

Bij het bezoek aan onze website wordt er een klein bestandje op uw computer geplaatst; een cookie. Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies. Functionele cookies zorgen ervoor dat de site goed werkt. Met analytische cookies krijgen we inzicht in hoe u gebruik maakt van de website. Deze gebruiken we om de website en dus uw gebruikerservaring te kunnen verbeteren.

Derden

Bij het uitvoeren van onze overeenkomst krijgen wij soms hulp van door ons geselecteerde derden. We hebben met deze derden afgesproken dat de gegevens alleen gebruikt mogen worden voor eerdergenoemde doeleinden. Ofwel met een verwerkersovereenkomst, ofwel een aansluitend privacy beleid. Zij gebruiken deze gegevens dus alleen om ondersteuning te bieden in het voorbereiden of uitvoeren van de overeenkomst die we hebben gemaakt.
Wij geven persoonlijke gegevens vrij als we door de wet daartoe verplicht worden gesteld. Verder zal Height Safety Expert uw gegevens, zonder u voorafgaande toestemming, niet aan derden verstrekken voor andere doeleinden dan eerdergenoemd zijn in deze privacyverklaring.

Bewaren

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om onze overeenkomst na te leven en te voldoen aan de wettelijke bewaartermijnen van bepaalde gegevens.

Bescherming gegevens

Wij hebben maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen middels verschillende technieken. U kunt hierbij denken aan wachtwoorden voor toegangscontrole en beveiliging van netwerkverbindingen d.m.v. een SSL-certificaat

Vragen, verzoeken of feedback?

Height Safety Expert B.V.
Watertorenweg 1A
4651 AB Steenbergen
0167-729072
administratie@heightsafetyexpert.com

Autoriteit persoonsgegevens

Heeft u een klacht hebben, neem dan contact met ons op. Mochten we geen passende oplossing vinden, dan kunt u contact opnemen met de autoriteit persoonsgegevens:
Autoriteit persoonsgegevens
Bezuidenhoutseweg 30
2594 AV Den Haag
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl