Duur:
1 dag
Max. aantal deelnemers:
8
Geldigheid:
1 jaar
Kosten:
€ 299 p.p. exclusief 21% BTW, inclusief koffie/thee/water en lunch
Aanvragen
Vragen? Bel ons op: 0031 (0)167 729072

Wat als er bij het werken op hoogte iets misgaat? Zelfredzaamheid is van groot belang en kan de levens van anderen en uzelf redden. Wij bieden hiervoor persoonlijke evacuatie trainingen. Onderstaand krijgt u meer informatie over de training.

Doel van de training

Elke bedrijf moet volgens de Arbowet bedrijfshulpverlening (BHV) organiseren. Door deze wettelijke BHV-plicht zijn werkgevers verplicht om haar werknemers in staat te stellen om in mogelijke red situaties juist te kunnen handelen. In deze training leert u waar u rekening moet houden als er iets misgaat bij werkzaamheden op hoogte en hoeveel tijd u heeft op zo’n moment. Op deze wijze wordt gewaarborgd dat uw medewerkers optimaal voorbereid op een incident en hoe zij het beste zichzelf persoonlijk kunnen evacueren in deze omstandigheden.

Voor wie is deze training bedoeld?

De training is bedoeld voor iedereen die zich op hoogte begeeft en in staat dient te zijn zichzelf eenvoudig in veiligheid te brengen d.m.v. een evacuatie systeem.

Inhoud

Met de training leert u de juiste kennis en vaardigheden die nodig zijn voor persoonlijke evacuatie. De nadruk van deze training ligt op het begrijpen en praktiseren en bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte waarbij de volgende onderwerpen aan de orde komen:

  • Materiaalkennis
  • Voordelen en schaduwkanten van verschillende systemen
  • Inschatten risico’s
  • Installatie en functie check
  • Evacuatie en nazorg

Deelname

Deze training ‘Persoonlijke evacuatie’ is bestemd voor mensen die een basisopleiding hebben in werken met valbeveiliging en/of aantoonbare ervaring. De duur van de training bedraagt 1 dag met een maximum aantal van 8 deelnemers. Wij werken met een ratio van 1 trainer op maximaal 5 deelnemers. Na het succesvol afronden van de training is het certificaat 1 jaar geldig. Na verloop van het certificaat is een re-training nodig. Deze is qua tarief en duur gelijk aan een basis training.

Prijzen

De training bedraagt € 299 (exclusief 21% BTW) per deelnemer met een duur van 1 dag. Prijs is inclusief koffie, thee/water, lesmateriaal, certificaat. De lunch is bij de dag training ook inbegrepen.

Locatie

Deze training wordt op misschien wel één van de mooiste en charismatische trainingslocaties van Nederland gegeven: De Watertoren weg 1A te Steenbergen! Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje!

Inschrijven voor ‘Persoonlijke Evacuatie’

Wilt u zich inschrijven voor onze training ‘Persoonlijke evacuatie’ of wilt u een cursus bij u op het bedrijf organiseren voor uw medewerkers? Vul dan gerust het aanmeldformulier in en u ontvangt direct een bevestiging. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

Aanvragen
Vragen? Bel ons op: 0031 (0)167 729072