Duur:
1 dag
Max. aantal deelnemers:
8
Geldigheid:
1 jaar
Kosten:
€ 299 p.p. exclusief 21% BTW, inclusief koffie/thee/water & lunch
Aanvragen
Vragen? Bel ons op: 0031 (0)167 729072

De training ‘Besloten Ruimte gevorderd’ is voor mensen die reddingen moeten uitvoeren in een besloten ruimte. Door meer inzicht te krijgen in de risico’s en de gevaren van een redding uit deze besloten ruimtes, zal de deelnemer zijn werkzaamheden op een veilige manier kunnen uitvoeren. De deelnemer zal de maatregelen leren die het werken in deze ruimtes mogelijk maakt.

Doel van de training

Het doel van deze tweedaagse training is het aanleren van zowel de belangrijkste theorie, als de uitvoering in de praktijk, werken in besloten ruimte. Hiermee voldoet de deelnemer aan de door de Arbowet en de Inspectie SZW gestelde eisen.

Voor wie is deze training bedoeld?

De training is bedoeld voor teamleiders, mangat wachten en werkers die reddingen uit besloten ruimtes moeten kunnen uitvoeren.

Inhoud

Tijdens de training worden verschillende redding technieken behandeld met een grote diversiteit aan middelen en situaties.

  • Wet- en regelgeving
  • TRA/LMRA
  • Gas meting
  • Ventileren
  • Toegangstechnieken

Deelname

Voor deelname aan deze training is er praktische en theoretische kennis werken op hoogte nodig. Ook moet u fysiek fit zijn. De training duurt 2 dagdelen met een maximum aantal van 6 deelnemers. Wij werken met een ratio van 1 trainer op maximaal 5 deelnemers. Wanneer de deelnemer succesvol de training afrondt, ontvangt deze eecertificaat. Dit certificaat heeft een geldigheid van 1 jaar. Na verloop van het certificaat is een re-training nodig. Deze is qua tarief en duur gelijk aan een basis training.

Prijzen

De kosten voor deze training bedragen € 299 per deelnemer. Dit bedrag is exclusief 21% BTW. De kosten zijn inclusief koffie, thee, water en lunch.

Locatie

Deze training wordt op misschien wel één van de mooiste en charismatische trainingslocaties van Nederland gegeven: De Watertoren weg 1A te Steenbergen! Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje!

Inschrijven voor ‘Besloten Ruimte gevorderd’

Wilt u zich inschrijven voor onze training ‘Besloten Ruimte gevorderd’ of wilt u een cursus bij u op het bedrijf organiseren voor uw medewerkers? Vul dan gerust het aanmeldformulier in en u ontvangt direct een bevestiging. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

Aanvragen
Vragen? Bel ons op: 0031 (0)167 729072
klik hier voor onze andere trainingen