Duur:
1 dag
Max. aantal deelnemers:
8
Geldigheid:
1 jaar
Kosten:
€ 325 p.p. exclusief 21% BTW, inclusief koffie/thee/water & lunch
Aanvragen
Vragen? Bel ons op: 0031 (0)167 729072

De training ‘Besloten Ruimte: Gevorderd’ is gericht op mensen die reddingen moeten uitvoeren in een besloten ruimte. Door meer inzicht te krijgen in de risico’s en de gevaren van een redding uit deze besloten ruimtes, zal de deelnemer de werkzaamheden op een veilige manier kunnen uitvoeren.

Doel van de training

Het doel van deze tweedaagse training is het aanleren van zowel de belangrijkste theorie, als de uitvoering in de praktijk. Hiermee voldoet de deelnemer aan de door de Arbowet en de Inspectie SZW gestelde eisen voor het werken in besloten ruimte.

Voor wie is deze training bedoeld?

De training is bedoeld voor teamleiders, mangatwachten en werkers die reddingen uit besloten ruimtes moeten kunnen uitvoeren.

Inhoud

Tijdens de training behandelen we verschillende reddingstechnieken met een grote diversiteit aan middelen en situaties.

  • Wet- en regelgeving
  • TRA/LMRA
  • Gas meting
  • Ventileren
  • Toegangstechnieken

Deelname

Voor deelname aan deze training heeft men zowel praktische als theoretische kennis van werken op hoogte nodig. Ook moet u fysiek fit zijn. De training duurt 2 dagdelen met een maximum aantal van 6 deelnemers. Wij werken met een ratio van 1 trainer op maximaal 5 deelnemers. Wanneer de deelnemer de training succesvol afrondt, ontvangt deze een certificaat. Dit certificaat heeft een geldigheid van 1 jaar. Na verloop van het certificaat is een re-training nodig. Deze is qua tarief en duur gelijk aan een basistraining.

Prijzen

De kosten voor deze training bedragen € 325 per deelnemer. Dit bedrag is exclusief 21% BTW. Koffie, thee, water en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Locatie

Deze training wordt op misschien wel één van de mooiste en charismatische trainingslocaties van Nederland gegeven: De Watertoren weg 1A te Steenbergen! Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje!

Inschrijven voor ‘Besloten Ruimte gevorderd’

Wilt u zich inschrijven voor onze training ‘Besloten Ruimte gevorderd’ of wilt u voor uw medewerkers een cursus bij u op locatie organiseren? Vul dan gerust het aanmeldformulier in en u ontvangt direct een bevestiging. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

Aanvragen
Vragen? Bel ons op: 0031 (0)167 729072