Duur:
1 dag
Max. aantal deelnemers:
8
Geldigheid:
2 jaar
Kosten:
€ 299 p.p. exclusief 21% BTW, inclusief koffie/thee/water & lunch
Aanvragen
Vragen? Bel ons op: 0031 (0)167 729072

De training ‘Besloten Ruimte: Basis’ is voor mensen die hun werkzaamheden moeten uitvoeren in een besloten ruimte. Door meer inzicht te krijgen in de risico’s en de gevaren van het werken in besloten ruimtes kunt u uw werkzaamheden op een veilige manier uitvoeren. U zal de maatregelen leren die het werken in deze ruimtes mogelijk maakt.

Doel van de training

Het doel van deze eendaagse training is het aanleren van zowel de belangrijkste theorie, als de uitvoering in de praktijk, wat betreft werken in belsloten ruimte. Hiermee voldoet de deelnemer aan de door de Arbowet en de Inspectie SZW gestelde eisen.

Voor wie is deze training bedoeld?

Iedereen die beroepsmatig in besloten ruimtes dient zijn om werkzaamheden te verrichten en/of om inspecties uit te voeren. Hierbij kan gedacht worden aan medewerkers van gemeenten, installatiebedrijven, waterschappen etc.

Inhoud

De training ‘Besloten Ruimte: Basis’ bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Wet- en regelgeving
  • TRA/LMRA
  • Gas meting
  • Ventileren
  • Toegangstechnieken

Deelname

De training duurt 1 dag met een maximum aantal van 8 deelnemers. Wij met een ratio van 1 trainer op maximaal 5 deelnemers. Wanneer de deelnemer succesvol de training afrondt, ontvangt deze een certificaat. Dit certificaat heeft een geldigheid van 2 jaar. Na verloop van het certificaat is een re-training nodig. Deze is qua tarief en duur gelijk aan een basis training. Er zijn voor deze training geen toelatingseisen voor de deelnemer.

Prijzen

De kosten voor deze training bedragen € 299 (exclusief 21% BTW) per deelnemer. De kosten zijn inclusief koffie, thee, water en lunch.

Locatie

Deze training wordt op misschien wel één van de mooiste en charismatische trainingslocaties van Nederland gegeven: De Watertoren weg 1A te Steenbergen! Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje!

Inschrijven voor ‘Besloten Ruimte: Basis’

Wilt u zich inschrijven voor onze training ‘Besloten Ruimte: Basis’ of wilt u een cursus bij u op het bedrijf organiseren voor uw medewerkers? Vul dan gerust het aanmeldformulier in en u ontvangt direct een bevestiging. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

Aanvragen
Vragen? Bel ons op: 0031 (0)167 729072
klik hier voor onze andere trainingen