Duur:
1 dag
Max. aantal deelnemers:
8
Geldigheid:
2 jaar
Kosten:
€ 325 p.p. exclusief 21% BTW, inclusief koffie/thee/water & lunch
Aanvragen
Vragen? Bel ons op: 0031 (0)167 729072

De training ‘Besloten Ruimte: Basis’ is gericht op mensen die hun werkzaamheden uitvoeren in besloten ruimtes. Door meer inzicht te krijgen in de risico’s en de gevaren van het werken in besloten ruimtes, kunt u uw werkzaamheden op een veilige manier uitvoeren. 

Doel van de training

Het doel van deze eendaagse cursus is het aanleren van zowel de belangrijkste theorie, als ook de uitvoering in de praktijk wat betreft werken in besloten ruimte. Hiermee voldoet de deelnemer aan de door de Arbowet en de Inspectie SZW gestelde eisen.

Voor wie is deze training bedoeld?

Iedereen die beroepsmatig in besloten ruimtes werkzaamheden verricht en/of om inspecties uitvoert. Denk aan medewerkers van gemeenten, installatiebedrijven en waterschappen.

Inhoud

De training ‘Besloten Ruimte: Basis’ bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Wet- en regelgeving
  • TRA/LMRA
  • Gas meting
  • Ventileren
  • Toegangstechnieken

Deelname

De training duurt 1 dag met een maximum aantal van 8 deelnemers. Wij werken met een ratio van 1 trainer op maximaal 5 deelnemers. Wanneer de deelnemer de training succesvol afrondt, ontvangt deze een certificaat. Dit certificaat heeft een geldigheid van 2 jaar. Als deze 2 jaar verstreken zijn dient de deelnemer een re-training te volgen. Deze is qua tarief en duur gelijk aan een basistraining. Deze training heeft geen toelatingseisen.

Prijzen

De kosten voor deze training bedragen € 325 (exclusief 21% BTW) per deelnemer. Koffie, thee, water en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Locatie

De training “Werken in besloten ruimte” geven wij op één van de mooiste en charismatische trainingslocaties van Nederland: De Watertoren weg 1A te Steenbergen! Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje!

Inschrijven voor training ‘Besloten Ruimte: Basis’

Wilt u zich inschrijven voor onze training ‘Besloten Ruimte: Basis’ of wilt u voor uw medewerkers een cursus bij u op locatie organiseren? Vul het aanmeldformulier in en u ontvangt direct een bevestiging. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

Aanvragen
Vragen? Bel ons op: 0031 (0)167 729072