Risico Inventarisatie
We helpen u graag op weg om in kaart te brengen welke risico’s er in uw situatie zijn en hoe deze beheert kunnen worden. Graag gaan we met u in gesprek om te kijken wat er nodig is om veilig, prettig en vlot te kunnen werken en na te denken over wat te doen als er toch iets mis gaat.

 

Beheersmaatregels
De arbeidshygiënische strategie helpt ons om keuzes te maken. We helpen u om te bepalen of de risico’s beheerst kunnen worden met een collectieve maatregelingen (hekwerk, kooiladder), met een permanent systeem of met persoonlijke beschermingsmiddelen.

 

Opleiding & certificering
Uit statistiek blijkt dat 90-95% van de incidenten te herleiden zijn naar menselijk falen. Het investeren in de juiste materialen en procedures is belangrijk. Het zorgen dat de mensen die er mee werken weten wat ze doen is nog belangrijker. Per vakgebied en situatie kan een scholingsbehoefte anders zijn. Wij helpen graag om uw mensen bewuster en vaardiger te maken.

 

Werkinstructies
Het vastleggen van werkafspraken is belangrijk. Worden werkinstructies daadwerkelijk ook gelezen door de eindgebruikers? Wat dienen we minimaal vast te leggen en hoe houden we een werkinstructie levend? Wij hebben er onze ideeën over en delen deze graag.