Duur:
10 dagdelen
Max. aantal deelnemers:
6
Geldigheid:
1 jaar
Kosten:
€ 1.695 p.p. exclusief 21% BTW
Aanvragen
Vragen? Bel ons op: 0031 (0)167 729072

De training ‘Team Reddingen’ is voor mensen die reddingen moeten uitvoeren in of van moeilijk te bereiken plaatsen.  Door meer inzicht te krijgen in de risico’s en de gevaren van een teamredding, zullen de deelnemers de evacuatie op een veilige manier kunnen uitvoeren. De deelnemers zullen technieken leren die het vlot en veilig redden mogelijk maken.

Doel van de training

Het doel van deze training is het aanleren van zowel de belangrijkste theorie, als de uitvoering in de praktijk, wat betreft het plannen, voorbereiden en uitvoeren van een redding en basis kennis en vaardigheden op medisch gebied.

Voor wie is deze training bedoeld?

De training is bedoeld voor medewerkers van de hulpdiensten zoals bijvoorbeeld de politie, brandweer, ambulance uit een hoogteredding team maar ook leden van het Emergency Respons Team.

Inhoud

Tijdens de training worden verschillende redding technieken behandeld met een grote diversiteit aan middelen en situaties.

  • Wet- en regelgeving
  • TRA/LMRA
  • Verkennen, plannen, voorbereiden
  • Diverse readings methodieken
  • EHBO

Deelname

Voor deelname aan deze training is er praktische en theoretische kennis werken op hoogte en EHBO nodig. Ook moet u fysiek fit zijn. De training duurt 10 dagdelen met een maximum aantal van 6 deelnemers. We werken met een ratio van 1 trainer op maximaal 5 deelnemers. Wanneer de deelnemer succesvol de training afrondt, ontvangt deze een certificaat. Dit certificaat heeft een geldigheid van 1 jaar. Na verloop van het certificaat een re-training nodig. Deze is qua tarief en duur gelijk aan een basis training.

Prijzen

De kosten voor deze training bedragen € 1.695 per deelnemer. Dit bedrag is exclusief 21% BTW. De kosten zijn inclusief koffie, thee, water en lunch.

Locatie

Deze training wordt op misschien wel één van de mooiste en charismatische trainingslocaties van Nederland gegeven: De Watertoren weg 1A te Steenbergen! Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje!

Inschrijven voor ‘Team Reddingen’

Wilt u zich inschrijven voor onze training ‘Team Reddingen’ of wilt u een cursus bij u op het bedrijf organiseren voor uw medewerkers? Vul dan gerust het aanmeldformulier in en u ontvangt direct een bevestiging. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

Aanvragen
Vragen? Bel ons op: 0031 (0)167 729072
klik hier voor onze andere trainingen