Duur:
10 dagdelen
Max. aantal deelnemers:
6
Geldigheid:
1 jaar
Kosten:
€ 1.695 p.p. exclusief 21% BTW
Aanvragen
Vragen? Bel ons op: 0031 (0)167 729072

De training ‘Team Reddingen’ is gericht op mensen die reddingen moeten uitvoeren van moeilijk te bereiken plaatsen.  Door meer inzicht te krijgen in de risico’s en de gevaren van een teamredding, zullen de deelnemers de evacuatie op een veilige manier kunnen uitvoeren. De deelnemers leren technieken leren die het vlot en veilig redden mogelijk maken.

Doel van de training

Het doel van deze training is het aanleren van zowel de belangrijkste theorie, als de uitvoering in de praktijk. Hierbij gaat het om het plannen, voorbereiden en uitvoeren van een redding en basiskennis en vaardigheden op medisch gebied.

Voor wie is deze training bedoeld?

De training is bedoeld voor medewerkers van hulpdiensten. Denk hierbij aan de politie, brandweer, ambulance uit een hoogtereddingsteam, maar ook aan leden van het Emergency Respons Team.

Inhoud

Tijdens de training team redding behandelen we verschillende reddingstechnieken met een grote diversiteit aan middelen en situaties.

  • Wet- en regelgeving
  • TRA/LMRA
  • Verkennen, plannen, voorbereiden
  • Diverse reddingsmethodieken
  • EHBO

Deelname

Voor deelname aan deze training is er praktische en theoretische kennis werken op hoogte en EHBO nodig. Ook moet u fysiek fit zijn. De training duurt 10 dagdelen met een maximum aantal van 6 deelnemers. We werken met een ratio van 1 trainer op maximaal 5 deelnemers. Wanneer de deelnemer de training succesvol afrondt, ontvangt deze een certificaat. Dit certificaat heeft een geldigheid van 1 jaar. Na verloop van het certificaat is een re-training nodig. Deze is qua tarief en duur gelijk aan een basistraining.

Prijzen

De kosten voor deze training bedragen € 1.695 per deelnemer. Dit bedrag is exclusief 21% BTW. Koffie, thee, water en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Locatie

Deze training wordt op misschien wel één van de mooiste en charismatische trainingslocaties van Nederland gegeven: De Watertoren weg 1A te Steenbergen! Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje!

Inschrijven voor de training ‘Team Reddingen’

Wilt u zich inschrijven voor onze training ‘Team Reddingen’ of wilt bij u op locatie een cursus voor uw medewerkers organiseren? Vul het aanmeldformulier in en u ontvangt direct een bevestiging. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

Aanvragen
Vragen? Bel ons op: 0031 (0)167 729072