Ervaringen

Dit is wat onze klanten vertellen:

Expert it is not just in the name, they know their business. Recommended! Excellent training center as well!

Matthieu

Met het gehele team een op maat gemaakte cursus werken op hoogte gevolgd bij Height Safety Expert. Standaard punten uit de cursus plus alle aanvullingen waar wij om vroegen wat betrekking heeft op onze werkzaamheden. Het hele team heeft er veel van opgestoken en ik kan als health and safety manager met alle info aan de slag om in onze manual het deel werken op hoogte te documenteren. Dank jullie wel jongens!

Lars Hildebrand

Super gezellig, maar vooral ontzettend leerzaam. Alles to the point en vakgebied georiënteerd. Veel ruimte voor vragen, die in alle rust behandeld worden. Absolute aanrader!

Armando van den Hoonaard

Professionele opleidingen, pracht trainingslocatie met goed ingerichte leslocatie. Ondersteuning met video’s, veel verschillende trainings stations en ruimschoots materiaal om alles te bouwen wat je maar wil, onder begeleiding van vakkundige trainers. Een prettige leeromgeving voor professionals op elk niveau.

Jan Willem Herder

Top locatie met veel trainingsmogelijkheden, prettige en goede begeleiding bij de trainingen. Werken en redden op hoogte hier gevolgd, klein gedeelte theorie en vooral veel praktijk geoefend. Een echte aanrader!

Leo de Vreede

Training veilig werken op hoogte gevolgd. Het was goed opgebouwd, goed georganiseerd, fijne mensen en een top locatie.

Werner de Schepper